List/Grid

Tag Archives: arrihet

Arrihet marrëveshja me Maqedoninë

Arrihet marrëveshja me Maqedoninë

Është arritur marrëveshja mes Kosovës dhe Maqedonisë për largimin e masave tregtare nga të dyja palët. Arritjen e marrëveshjes e kanë konfirmuar zv.kryeminisitri Hajredin Kuçi dhe zv.kryeministrja Mimoza Kusri-Lila si… Lexo më gjërësisht.. »

213 total views, 1 views today