List/Grid

Tag Archives: Arrijne

Të sulmuarit sot arrijnë në Shkup!

Të sulmuarit sot arrijnë në Shkup!

Jasmin Rexhepi (28) dhe Sami Emini (57) nga Shkupi, si dhe Sead Ramadani (50) nga Sllupçani i Kumanovës të cilët ishin pjesë e karvanit të sulmuar nga komandot izraelite të… Lexo më gjërësisht.. »

167 total views, no views today