List/Grid

Tag Archives: Arshik i moqëm

Sabri Fejzullahu me dy këngë të reja

Sabri Fejzullahu me dy këngë të reja

Repertori i Sabriut është i pasur me mjaftë hite të ndryshme. Ai është i dhënë pas punës dhe çdoherë është prezentë në skenën muzikore. Së shpejti ai do të lansojë… Lexo më gjërësisht.. »

465 total views, 1 views today