List/Grid

Tag Archives: Arsye

7 arsye të mira për të puthur

7 arsye të mira për të puthur

Puthja është përputhja ideale në raportet seksuale, konfirmojnë ekspertët, duke shtuar se rrit kënaqësinë e çiftit.  Për më tepër është edhe një nga gjestet më romantike në çift, por jo… Lexo më gjërësisht.. »

415 total views, no views today

Pas zënkës le të pasojë seksi!

Pas zënkës le të pasojë seksi!

Nëse për ndonjë arsye ziheni me partnerin, pas kësaj duhet të bëni marrëdhënie seksuale. Seksi pas një zënke është më i miri! Ata të cilët fillojnë marrëdhëniet seksuale pas ndonjë… Lexo më gjërësisht.. »

486 total views, no views today

Pse mashkujt flejne pasi bejne seks

Pse mashkujt flejne pasi bejne seks

Meshkujt bien në gjumë pas seksit për disa arsye. Por askush nuk mendon lidhur me personalitetin e femrës dhe me performancat e saj.Hulmutuesit thonë se ka pak prova për të… Lexo më gjërësisht.. »

293 total views, no views today

5 arsye të (pa)pritura për të cilat e shmangim seksin

5 arsye të (pa)pritura për të cilat e shmangim seksin

Më shumë se gjysma e një për qind më lart, gjegjësisht 29 për qind prej tyre e drejtpëdrejt e theksojnë trashësinë e vet, ndërsa 23 për qind e tyre turpërohen… Lexo më gjërësisht.. »

583 total views, no views today