List/Grid

Tag Archives: Arsyet

Arsyet për të cilat femrat janë të gatshme të tradhtojnë

Arsyet për të cilat femrat janë të gatshme të tradhtojnë

Tradhtia në rastet më të shpeshta sjell deri te thyerja e partnerëve. Për të shmangur këtë situatë ekzistojnë rregulla dhe arsye për të cilat femrat vendosin të tradhtojnë. Mungesa e… Lexo më gjërësisht.. »

203 total views, no views today

Zbulimi që ndryshoi konceptin mbi shumë sëmundje

Zbulimi që ndryshoi konceptin mbi shumë sëmundje

Ka kaluar 50 vjet që kur u publikua qëndrimi shkencor mbi arsyet e vdekjes së njeriut. Njeriu vdes shumë më herët se sa duhet të ishte kohëzgjatja e jetës së… Lexo më gjërësisht.. »

152 total views, no views today

Arsyet per ndarjen e Tuna Sejdiut nga Rilind Reka

Arsyet per ndarjen e Tuna Sejdiut nga Rilind Reka

Vitin e kaluar, pra diku rreth muajit mars të vitit të kaluar, “Panorama plus” siguroi detaje ekskluzive dhe shumë interesante nga ceremonia madhështore që ishte duke përgatitur këngëtarja Tuna Sejdiu… Lexo më gjërësisht.. »

637 total views, no views today