Rufi Osmani: RDK rilindje dhe rimëkëmbje për shqiptarët

Rilindja Demokratike Kombëtare (RDK) e udhëhequr nga Rufi Osmani u prezantua sot në Strugë para simpatizantëve dhe qytetarëve strugan me programin e saj politik. Në fjalën hyrëse të koordinatorit të Degës në Strugë, dr. Artan Dika, mes tjerash theksoi se kjo parti në radhët e veta ka individ të dëshmuar e të pakompromituar. Ka njerëz që gëzojnë autoritet në mesin ku jetojnë...