List/Grid

Tag Archives: Artan Grubi

Gruevski kërkon aminin për kishën, Ahmeti s’e jep

Gruevski kërkon aminin për kishën, Ahmeti s’e jep

Incidenti në Kalanë e Shkupit, kisha – muze që po ndërtohet aty janë pjesë e bisedimeve mes VMRO-DPMNE-së dhe BDI-së. Burime të sigurta të “Lajm”-it brenda ekipeve negociatore bëjnë të… Lexo më gjërësisht.. »

192 total views, no views today

“Koha për bashkim” ua zgjat dorën partive shqiptare

“Koha për bashkim” ua zgjat dorën partive shqiptare

Me nismën “Koha për Bashkim”, Lëvizja qytetare “Zgjohu”, do të kyçet drejtpërsëdrejti në zgjedhjet e qershorit. “Zgjohu” nuk do të kalojë në parti politike, por do të formojnë regjistër me… Lexo më gjërësisht.. »

154 total views, no views today