Balkanika shpall Adelina Ismailin artisten e javës, mposhtet Inna dhe Lepa Brena

Rikthimi me këngën “I love you more” i ka sjellë Adelina Ismailit një fat të paparë. Pasi u lançua vetëm në Youtube, në televizionin më të madh të Ballkanit me seli në Sofje të Bullgarisë, Adelina është shpallur artiste e javës pikërisht me këngën e re “I love you more”. Me një mijë vota në epërsi, Adelina ka lënë mbrapa shumë këngëtarë të njohur nga trevat...