Dafina imiton me sukses të plotë Rihanën

Që Rihanna është bërë idhulli i çdo vajze të re, e gjithashtu edhe çdo këngëtareje kjo nuk ka asnjë gjë të keqe. Por ta ndjekësh dhe imitosh me fanatizëm në çdo detaj, nuk do të ishte sukses për askënd. Në fakt, personazhi që komentojmë sot, Dafina Zeqiri, në çdo klip të saj i është referuar në look një artisteje botërore. Kështu dikur ajo imitonte Boyonce, më pas Lady...