List/Grid

Tag Archives: artistet

Pozimi para pasqyrës i vajzave “VIP”

Pozimi para pasqyrës i vajzave “VIP”

Joshëse, me një bukuri të veçantë dhe stil secila më ndryshe se tjetra. Kështu janë paraqitur çdoherë këngëtaret tona të estradës, të cilat, më shumë se vetë këngës i japin… Lexo më gjërësisht.. »

862 total views, 1 views today