List/Grid

Tag Archives: Ashley Cole

Cheryl Cole akoma beson në dashuri

Cheryl Cole akoma beson në dashuri

Këngëtarja Cheryl Cole ka deklaruar se akoma beson në dashuri dhe në fundin e lumtur. Përkundër ndarjes mjaft të përfolur me futbollistin Ashley Cole, ajo nuk është e dëshpëruar. “Edhe… Lexo më gjërësisht.. »

205 total views, no views today