List/Grid

Tag Archives: ashpra

Gruevski me porosi të ashpra ndaj BDI-së dhe shqiptarëve

Gruevski me porosi të ashpra ndaj BDI-së dhe shqiptarëve

Mesazhe të ashpra dhe ekstreme i ka dërguar kryeministri Nikolal Gruevski partnerit të tij të koalicionit, Ali Ahmetit. Para të rinjve të VMRO DPMNE-së ai ka porositur Ahmetin se nuk… Lexo më gjërësisht.. »

180 total views, no views today

Gruevski me porosi ekstreme dhe të ashpra ndaj BDI-së

Gruevski me porosi ekstreme dhe të ashpra ndaj BDI-së

Mesazhe të ashpra dhe ekstreme i ka dërguar kryeministri Nikolal Gruevski partnerit të tij të koalicionit, Ali Ahmetit. Para të rinjve të VMRO DPMNE-së ai ka porositur Ahmetit se nuk… Lexo më gjërësisht.. »

156 total views, no views today