List/Grid

Tag Archives: asnjë

Alibi i Rufi Osmanit për dorëheqjen nuk mban, RDK nuk dërgoi asnjë ankesë në KQZ

Alibi i Rufi Osmanit për dorëheqjen nuk mban, RDK nuk dërgoi asnjë ankesë në KQZ

Në Komisionin Shtetëror Zgjedhor (KSHZ) në afatin e paraparë kohor, RDK nuk dërgojë asnjë ankesë ankesa për procedurën e votimit në zgjedhjet e dyfishta të së dielës, edhe pse në… Lexo më gjërësisht.. »

179 total views, no views today

Së shpejti, komunikimi i telefonave të mençur pa asnjë rrjet mobil?!

Së shpejti, komunikimi i telefonave të mençur pa asnjë rrjet mobil?!

Projekti Serval, softueri i hapur i të cilit u mundëson telefonave të mençur të bëjnë thirrje dhe të dërgojnë SMS pa përdorur ndonjë rrjet mobil, shihet si shumë tërheqës për… Lexo më gjërësisht.. »

182 total views, no views today

Maqedoni, asnjë i dënuar për djegien e flamujve shqiptarë

Maqedoni, asnjë i dënuar për djegien e flamujve shqiptarë

Në Maqedoni askush nuk është dënuar lidhur me djegien e flamurit shqiptar dhe thirrjet raciste antishqiptare. Janë regjistruar disa incidente ku janë shfaqur thirrje raciste antishqiptare, por edhe në dy… Lexo më gjërësisht.. »

167 total views, no views today