List/Grid

Tag Archives: Aspak

Drenusha Latifi me këngë të re

Drenusha Latifi me këngë të re

Drenusha Latifi këto ditë ka realizuar këngën e saj më të re “Aspak”. Ajo ka treguar se është ndarë shumë e kënaqur me këngën dhe klipin, i cili pritet së… Lexo më gjërësisht.. »

353 total views, no views today