Aksident i aktorëve te “Kafeneja e jonë”

Një person është në rrezik jete si pasojë e përplasjes së makinës së tij me atë të aktorëve të njohur kosovar Astrit Kabashi (Bekimi), dhe Fatos Kryeziu (Labinoti). Siç ka raportuar KTV-ja, aksidenti ka ndodhur pas orës 23:00 në qendër të Prishtinës, në afërsi të PTK-së. Aksidenti ka qenë mjaft i rëndë dhe përplasja direkte. Aktorët Kabashi dhe Kryeziu kanë marrë lëndime...