List/Grid

Tag Archives: Astrit Mehmeti

Rrezikohet regjistrimi i rreth 200 mijë shqiptarëve

Rrezikohet regjistrimi i rreth 200 mijë shqiptarëve

Në lokalet e Qendrës Kulturore Shqiptare në Çikago u mbajt një takim pune me asociacionet politiko-kombëtare të Shoqatës Shqiptaro-Amerikane dhe Shoqatës,,Prespa,, ku për temë diskutimi ishin disa aspekte dhe dilemat… Lexo më gjërësisht.. »

164 total views, no views today