List/Grid

Tag Archives: Asus

Rritje e Asus dhe Apple ne Evrope

Rritje e Asus dhe Apple ne Evrope

Partner publikoi rezultatet e hulumtimit të përfaqësimi të prodhuesve të kompjuterëve në tregun e Evropës perëndimore gjatë çerekut të tretë. Rritjen më të madhe në krahasim me vitin e kaluar… Lexo më gjërësisht.. »

210 total views, no views today

Asus Transformer Prime prapëseprapë në dhjetor

Asus Transformer Prime prapëseprapë në dhjetor

Asus publikoi se tableti Eee Pad Transformer do të paraqiten në shitore në fillim të muajit dhjetor. Tableti i parë me procesor katërbërthamësh dhe 32 GB memorie do të shitet… Lexo më gjërësisht.. »

219 total views, no views today