Edhe një shqiptar vritet në Siri – FOTO

Atdhe Deva, quhet shqiptari tjetër i cili është vrarë dje në Siri, i cili ka qenë student në Fakultetin Teknik në Prishtinë, njofton Ilirida. Është nga Peja e Kosovës, duket i ri, me syza dhe njeri i interesuar për fenë Islame. Ky është profili i shqiptarit tjetër i vrarë në Siri. Shumë prej atyre që e kanë njohur, konfirmuan vrasjen e tij. Athe Deva besohet të ketë luftuar...