List/Grid

Tag Archives: atentatin

Hoxha: Çfarë biseduam unë, Harun Aliu e Ali Ahmeti në Kosovë?

Hoxha: Çfarë biseduam unë, Harun Aliu e Ali Ahmeti në Kosovë?

Çarë thotë ai për bisedën mes tij, Harun Aliut dhe Ali Ahmeti në Kosovë? Çfarë thotë për atentatin që iu bë pas luftës? Çfarë thotë për vrasjen e Ridvan Nezirit?… Lexo më gjërësisht.. »

318 total views, no views today