List/Grid

Tag Archives: austriake

Pesë vendet e BE-së ta njohin Kosovën

Pesë vendet e BE-së ta njohin Kosovën

Eurodeputja austriake, raportuese për Kosovën në Parlamentin Evropian, Ulrike Lunacek, u ka kërkuar pesë vendeve anëtare të Bashkimit Evropian: Greqisë, Qipros, Rumanisë, Sllovakisë dhe Spanjës që të njohin pavarësinë e… Lexo më gjërësisht.. »

169 total views, 1 views today