List/Grid

Tag Archives: Autobus

Si e shfrytezojn tollovine ne autobus per te prekur vithet e kesaj femre (VIDEO)

Si e shfrytezojn tollovine ne autobus per te prekur vithet e kesaj femre (VIDEO)

Per shkak te permbajtjes, konfirmoni me LIKE per te vazhduar! 392 total views, no views today

392 total views, no views today

Asnjë i arrestuar për rrahjen në “Kisella Vodë”

Asnjë i arrestuar për rrahjen në “Kisella Vodë”

Policia nuk ka arrestuar deri tani asnjë të dyshuar për incidentit që ndodhi të mërkurën në mbrëmje, kur grup prej 20 kriminelëve sulmuan fizikisht 15 nxënës shqiptarë të fshatrave Çiflik… Lexo më gjërësisht.. »

185 total views, no views today

Rrahja e nxënësve shqiptarë skenarë për destabilizim

Rrahja e nxënësve shqiptarë skenarë për destabilizim

Të gjitha partitë politike të pozitës dhe opozitës kanë reaguar kundër aktit vandal të rrahjes së nxënësve shqiptarë në autobus. Partitë maqedonase janë përpjekur që të zbusin situatën, ndërsa partitë… Lexo më gjërësisht.. »

170 total views, no views today

Britania ndalon çokollatën në autobus

Britania ndalon çokollatën në autobus

Britania e Madhe nuk ka asnjë krahasim përsa i përket ligjeve të çuditshme, aq sa parlamenti ka krijuar edhe një komision që midis ligjeve të shumtë që ekzistojnë, duhet të… Lexo më gjërësisht.. »

169 total views, no views today