List/Grid

Tag Archives: automobilin

David Villa shkaterron automobilin e policise (Video)

David Villa shkaterron automobilin e policise (Video)

Barcelonë, 5 tetor – Saktësia e futbollistit të Barcelonës, David Villa, para portës dhe forca e gjuajtjeve të tij janë të famshme në të gjithë botën, pasi spanjolli e ka… Lexo më gjërësisht.. »

158 total views, no views today