List/Grid

Tag Archives: autostrada

Autostrada Prishtinë-Shkup nuk ndalet

Autostrada Prishtinë-Shkup nuk ndalet

Ministri i Financave (MF), Besim Beqaj ka thënë se ndërtimi i autostradës Prishtinë-Shkup dhe kompensimi i veteranëve dhe të burgosurve politik do të vazhdojnë të kryhen dhe për këtë kanë… Lexo më gjërësisht.. »

169 total views, no views today