List/Grid

Tag Archives: avni selaci

Djemtë e Grabovcit rrahin policin deri në alivanosje

Djemtë e Grabovcit rrahin policin deri në alivanosje

Dy djemtë e shefit të grupit parlamentar të Partisë Demokratike të Kosovës(PDK), Adem Grabovcit, Ngadhnjim dhe Guxim Grabovci e kanë rrahur deri në alivanosje një polic të Kosovës në mesnatën… Lexo më gjërësisht.. »

245 total views, no views today