List/Grid

Tag Archives: Azir Aziri

Vajza në fund të shkollimit, i ati akuzohet se nuk e ka regjistruar

Vajza në fund të shkollimit, i ati akuzohet se nuk e ka regjistruar

Rastet e qytetarëve të paditur nga gjykatat e vendit për mos respektimin e ligjit të arsimit të mesëm shkon duke u rritur. Kaloi një vit dhe Gjykata e Apelit ende… Lexo më gjërësisht.. »

160 total views, no views today