List/Grid

Tag Archives: babane

Vret babanë dhe të vëllanë

Vret babanë dhe të vëllanë

Në fshatin Isniq , komuna e Deçanit ka ndodhur një vrasje e rendë brenda familjes. Në këtë tragjedi familjare, djali ka vrarë babanë dhe të vëllanë sot rreth orës 9… Lexo më gjërësisht.. »

155 total views, no views today