List/Grid

Tag Archives: Babe e bir

Pirok: Babë e bir sulmojnë policët, njërit ia grisin bluzën

Pirok: Babë e bir sulmojnë policët, njërit ia grisin bluzën

Baba dhe bir nga fshati Pirok i Tetovës, dje i kanë sulmuar policët të cilët kishin ardhur për t’i marrë gjërat, të cilat ata dy, paraprakisht i kishin vjedhur. Fillimisht,… Lexo më gjërësisht.. »

117 total views, 1 views today