List/Grid

Tag Archives: BabStars

Klipi i Babastars ‘High’ ka shkelur normat morale, ben thirrje per droge (VIDEO)

Klipi i Babastars ‘High’ ka shkelur normat morale, ben thirrje per droge (VIDEO)

Drejtoria e Programeve në Këshillin Kombëtar të Radios dhe Televizionit (KKRT) në Shqipëri, ka vizionuar videon “High”, të Babastars, transmetuar në një stacion muzikor televiziv lokal dhe arrin në përfundimin… Lexo më gjërësisht.. »

151 total views, no views today