List/Grid

Tag Archives: Bagdadi

10 qytetet më të rrezikshme në botë

10 qytetet më të rrezikshme në botë

Faqja elektronike ‘Urban Titan’ ka realizuar klasifikimin e 10 qyteteve më të rrezikshme në botë.Top 10 i referohet të dhënave të vitit 2010, në lidhje me kriminalitetin, terrorizmin dhe krimin… Lexo më gjërësisht.. »

163 total views, no views today