Balerina zhvishet krejtësisht gjatë programit televiziv

Shumë teleshikues telefonuan në studiot e televizionit Canal Trece për të shprehur pakënaqësinë e tyre. Gjithashtu Autoriteti Federal i Shërbimeve të Komunikimit Audiovizual do të hetojë çështjen dhe do të dënojë drejtuesin e programit dhe televizionin për shfaqjen erotike. Balerina Cinthia Ferndandez zhvishet krejtesishte gjate programit televiziv! Gjatë një emisioni televiziv në...