List/Grid

Tag Archives: Bajrami

Si Falet Namazi i Bajramit

Si Falet Namazi i Bajramit

Namazi i bajrameve përbëhet prej dy rekateve, të cilat dallojnë për nga forma dhe mënyra e faljes nga namazet tjera. Namazi i bajrameve falet kështu: Bën nijet me zemër për… Lexo më gjërësisht.. »

3,028 total views, 1 views today

Urime Fiter Bajrami

Urime Fiter Bajrami

Te dashur vellezer dhe motra muslimane, Allahu jau pranofte agjerimin dhe lutjet tuaja gjate muajit te bekuar te Ramazanit. Urime Fiter Bajramin Gezuar per shume vjet festen e Fitr Bajramit… Lexo më gjërësisht.. »

7,574 total views, 1 views today

Me Fat Kurban Bajrami

Me Fat Kurban Bajrami

S’ka fe me te bukur se ISLAMI S’ka liber me te shenjtë se KUR’ANI S’ka muaj me te bekuar se RAMAZANI Me fat te gjithve Kurban Bajrami   Stafi i… Lexo më gjërësisht.. »

69,679 total views, 1 views today

Kurban Bajrami

Kurban Bajrami

Kurban Bajrami – Eid-al-Ad-ha (Ad-ha Eid) është festë fetare Islame gjatë ditëve të të cilit myslimanët të cilët kane mundësi financiare flijojnë kafshë në emër të Allahut dhe një pjesë… Lexo më gjërësisht.. »

2,438 total views, no views today

Sms Per Bajram

Sms Per Bajram

Prej mbi shtatin qiell na dergoj musafir Ishaallah kemi dit qysh me e prit Le ta percjellim me shume perfitime Me zemer te paster Bajramin urime! 6 muaj te prita… Lexo më gjërësisht.. »

72,025 total views, 4 views today

Falja e Namazit

Falja e Namazit

KUSHTET PËR VLEFSHMËRINË E NAMAZIT– Nuk bën të jesh xhunub – i (e) papastruar nga përjetimi seksual ose (vlen vetëm për femrat) e papastruar nga periudha mujore. Që të pastrohesh,… Lexo më gjërësisht.. »

685 total views, no views today

Arta Bajrami – Nese ty (2010)

Arta Bajrami – Nese ty (2010)

Arta Bajrami – Nese ty (2010) , argetohupak.com Mp3 Falas 217 total views, no views today

217 total views, no views today