List/Grid

Tag Archives: Bajrush Berisha

Arrestohet Bajrush Berisha, i ikur nga burgu

Arrestohet Bajrush Berisha, i ikur nga burgu

Departamenti kundër krimit të organizuar, pas hetimeve dhe veprimeve operative të zhvilluara në terren ka realizuar një operacion policor në rajonin e Pejës, me ç’rast ka arrestuar Bajrush Berishën (1972),… Lexo më gjërësisht.. »

216 total views, no views today