List/Grid

Tag Archives: baleti

Odeta Dishnica dhe Ervis Nallbani: Si na bashkoi baleti

Odeta Dishnica dhe Ervis Nallbani: Si na bashkoi baleti

Që në fillim baleti ka qenë dashuria e tyre e përbashkët. Vazhdon të jetë sigurisht duke i lidhur përjetësisht, pasi zbuluan se pas tij fshiheshin shumë elementë të tjerë të… Lexo më gjërësisht.. »

314 total views, no views today