List/Grid

Tag Archives: Ballkan

“Afër dhe larg” – videoklipi më i mirë në Ballkan (Video)

“Afër dhe larg” – videoklipi më i mirë në Ballkan (Video)

Videoklipi i këngës “Afër dhe larg” i Elvana Gjatës është shpallur si videoklipi më i mirë në Ballkan për vitin 2011, nga votimi i 160.000 njerëzve në ndarjen e tretë… Lexo më gjërësisht.. »

226 total views, 2 views today

Gjenet e shqiptarëve, unike në Ballkan

Gjenet e shqiptarëve, unike në Ballkan

Shqiptarët janë popull shumë i vjetër dhe kanë gjuhë të veçantë. Përgjatë shekujve kanë ruajtur homogjenitetin. Dallojnë nga sllavët, derisa kanë ngjashmëri me grekët e para 3 mijë vjetëve. Por,… Lexo më gjërësisht.. »

165 total views, 1 views today