List/Grid

Tag Archives: Ballkani

Në Ballkan mafia blen vota

Në Ballkan mafia blen vota

“Italia, Shqipëria, Greqia, etj, kanë një sistem klientelist të ngjashëm. Blihen votat. Të shkëmbesh votat do të thotë: “unë të jap një punë dhe ti më voto”. Kjo e dëmton… Lexo më gjërësisht.. »

174 total views, 1 views today