List/Grid

Tag Archives: Ballkanit

Komuna e Gostivarit një ndër komunat lider në nivel të Ballkanit Perëndimor

Komuna e Gostivarit një ndër komunat lider në nivel të Ballkanit Perëndimor

Komuna e Gostivarit e zgjedhur si një nga komunat më reformatore në Ballkanin Perëndimor kishte nderin të ketë mysafir një delegacion të gjerë prej 60 profesionistëve  të Bankës Botërore si… Lexo më gjërësisht.. »

180 total views, 1 views today

Berat Jakupi, për të katërtën herë kampion i Ballkanit

Berat Jakupi, për të katërtën herë kampion i Ballkanit

Sot në Larnaka të Qipros përfundoi kampionati ballkanik për fëmijë, kadetë, juniorë dhe juniorë të rinj deri më 21 vjeç në kata,  kumite individuale dhe ekipore. Reprezentuesi i Maqedonisë dhe… Lexo më gjërësisht.. »

421 total views, 3 views today