List/Grid

Tag Archives: Balotellit

Vallëzimi i të dashurës së Balotellit (Video)

Vallëzimi i të dashurës së Balotellit (Video)

Disa xhirime të publikuara në internet, tregojnë arsyen pse futbollisti italian, Mario Balotelli, hoqi dorë nga Raffaella Fico dhe u dashurua në Fanny Negueshan. Valltarja e shumë klipeve muzikore, në… Lexo më gjërësisht.. »

209 total views, no views today