List/Grid

Tag Archives: Banale

Hashim Thaçit i rrëshqet goja, thote fjalë banale! (VIDEO)

Hashim Thaçit i rrëshqet goja, thote fjalë banale! (VIDEO)

Hashim Thaçit i rrëshqet goja, thote fjalë banale! (VIDEO) Per shkak te permbajtjes, konfirmoni me LIKE per te vazhduar! 252 total views, 2 views today

252 total views, 2 views today

Barcoleta 18+

Barcoleta 18+

Halli i madh Ka qen nje djal e ka pat 50 cm dhe gjate kohe nuk ka gjet femer qe pajtohet te flej me to. Paska pat nje ku*ve e… Lexo më gjërësisht.. »

19,345 total views, 73 views today