A duhet të bëjmë dashuri kur nuk jemi në humor të mirë?

Hulumtimet tregojnë që më mirë është të bëni seks, madje edhe kur nuk jeni në gjendjen tepër të zjarrtë, meqenëse në ato ditë kur bëni seks lidhja do të funksionojë më mirë. Mirëpo, janë edhe dy arsye të mëdha përse çiftet që janë në lidhje të gjatë apo të martuar të kenë marrëdhënie seksuale. Njëra ndër “qasjet pozitive” është që ndieni intimitet me partnerin....

Shikoni se si kjo vajze i provokon djemt e klases me shalet e saje ! (VIDEO)

Shikoni se si kjo vajze i provokon djemt e klases me shalet e saje ! (VIDEO) 271 total views, 1 views today

Kamera e Fshehur – Pse ma shikon te dashuren (VIDEO)

Si do kishit reagur ju nese dikush ju turperonte kaq teper ne vend publik! 361 total views, 2 views today

Humor dhe hajgare neper darsmat shqiptare (VIDEO)

Humor dhe hajgare neper darsmat shqiptare (VIDEO) [wp-like-locker][/wp-like-locker] 392 total views, 2 views today

Ja cfar ndodh kur i jep gomarit spec djeges (VIDEO)

Ja cfar ndodh kur i jep gomarit spec djeges (VIDEO) [wp-like-locker][/wp-like-locker] 281 total views, 1 views today

Doktorri i cili e nxjerr … te gjitha Grave qe e vizitojn ate !! Video !!

Doktorri i cili e nxjerr … te gjitha Grave qe e vizitojn ate !! Video !! Shikoni Videon [wp-like-locker][/wp-like-locker] 470 total views, no views today

Si do kishit reaguar ju nese njeriu i vdekur ngjallet? (VIDEO)

[wp-like-locker][/wp-like-locker] 277 total views, no views today

Kamera e Fshehur – U kall ne plazhe (Video)

[wp-like-locker][/wp-like-locker] 308 total views, no views today

Shikoni cfar bukuroshe punon si shitese e kepuceve (VIDEO)

[wp-like-locker][/wp-like-locker] 239 total views, no views today

Ngaterrohen nusja dhe dhendrri, nuk dijne se si ti vendosin duart (Video Qesharake)

[wp-like-locker][/wp-like-locker] 197 total views, no views today