Mera Zymeri – Jackpot 2011

Teksti i Kenges Mera Zymeri – Jackpot Ti me je si nje dhurat nuk e di si do te mbaaj si nje diamant kam me trujt dhe prej zemres skam met largu X2 Ndoshta aq fort qe te dua tjeter kan me pa nuk dua kam deshir me ty tzatekem ndjej habi haroj vetveten Po po,po te kam dhurat si nje bingo me t’ra si tre shtatshe nje jackpot shum te dua pasha nje zot jalijelele lelele let’s go come on...