Teknologji

“Të dua” me Eagle në Shën Valentin

Të gjithë abonentët e Eagle, dhe veçanërisht ata Super RiniRing e përdoruesit e internetit në celular, mund të shprehin ndjenjat te personat që duan me anë të këngëve, imazheve apo fotove elektronike që preferojnë në këtë Shën Valentin.
Eagle ka filluar këto ditë fushatën “Të dua”, ku duke klikuar në www.eaglezone.al/valentine përdoruesit mund të marrin kodet e këngëve, imazhit apo fotos që duan të dhurojnë, dhe më pas ta dërgojnë falas me SMS.

Me një SMS falas në 55100 shfrytëzuesit e Eagle mund të dërgojnë dhurata elektronike, duke shkruar SV, kodin e dhuratës dhe numrin celular drejt të cilit dëshirojnë të çojnë dhuratë (p.sh. SV1 0672345678).

zemraorg

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button