VIP

Britney në Las Vegas me një përformancë të “rëndë”

Titulli i albumit të ri të duhet thënë se nuk përshtatet aspak me vetë këngëtaren.

Edhe pse fotot e prezantuara për lançimin e CD së saj janë fantastike, Britney e cila krejt papritur ka kënduar në Las Vegas ka bërë një paraqitje krejt të kundërt.

Këngëtarja, faktikisht, pas një mungese të gjatë në skenë përreth 1 vit e gjysmë ka zgjedhur Rain Nightclub të hotelit Palms për të prezantuar në publik 3 këngë të albumit të saj të ri: 45 minuta kërcim të shfrenuar që kanë vënë në pah fizikun e saj tashmë të “shndërruar”.

Një fizik i cili është “rënduar” si pasojë e abuzimit të gjatë më alkool dhe drogë.

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close