Reklamo

Pse te reklamoni bisnesin tuaj?!

Ne kohen e fundit gjithcka behet ONLINE. Shumica e kompanive apo bisneseve te ndryshme e perdorin internetin si nje nder faktoret kryesore per shitblerje, kerkim, apo informim.

Per te rritur numrin e shitjeve ONLINE se pari duhet te keni nje webfaqe tuaj qe prezenton dhe informon kerkuesit apo bleresit me matrialet qe ju i ofroni.
Pastaj duhet te reklamoni bisnesin tuaj qe te keni me teper vizitore dhe te arrini nje numer te konsiderueshem te vizitoreve apo bleresve, gje qe ju jep fame me te madhe si kompani.

Ne cilen webfaqe te reklamoni?

Se pari duhet te gjeni nje webfaqe qe eshte e njohur ne vendin ku ju e keni bisnesin tuaj dhe qe ka nje numer te konsiderueshem te vizitoreve  qe ju mundeson juve te prezentoni produktet tuaja.

Pse te reklamoni ne Zemra.Org?

Webfaqja jone ka vizitore nga mbare bota, shumica jane nga shtetet evropiane por gjithashtu kemi nje numer te konsiderueshem edhe nga shtetet dhe kontinetet tjera, qe ju mundeson te reklamoni bisnesin tuaj ne mbare boten.

Lista e vizitoreve

Statistika nga Alexa

Madhesia dhe pozicioni i reklamave!

 

Pozicioni

Madhesia

Cmimi

1

468 x 60

30 eu/muaj

2

300 x 80

20 eu/muaj

3 600 x 90

30 eu/muaj

4

600 x 90

28 eu/muaj

5

120 x 600

25 eu/muaj

Per reklamim me kohezgjatje teper se 6 muaj mund te bejme ndryshime ne cmimet!

Per me teper informata na kontaktoni ne email [email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close