VIP

Lady Gaga “harron” (sërish) të vishet

Lady Gaga kurrë nuk ka qenë e turpshme kur vjen puna për të ecur nëpër rrugë më shumë e zhveshur se sa e veshur.

Mbrëmjen e djeshme, këngëtarja u shfaq vetëm me të brendshme para studios së një emisioni televiziv ku ishte e ftuar.

Lady Gaga nuk u mjaftua vetëm me përshëndetjen e fansave që po e prisnin, por u ngjit edhe në barrierën ndarëse për t’i takuar dhe për të firmosur autografe.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button