s nocolorumode.c module | www.Zemra.Org

nocolorumode.c module

How to install nocolorumode.c module
Si instalohet nocolorumode.c module

 

  • cd Unreal3.2/src/modules
  • wget http://shkarko.zemra.org/modules/unrealircd/nocolorumode.c
  •  cd ../..
  •  make custommodule MODULEFILE=nocolorumode
  •   On your unrealircd.conf, put this line loadmodule “src/modules/nocolorumode.so”;

 


Bëje LIKE dhe merr lajmin e fundit nga Zemra.org