VIP

Nora, Tuna e Genta, bashkë n’deti

Një trio e fortë muzikore është bërë bashkë, dhe atë në Turqi. Genta Ismajli, Nora Istrefi e Tuna Sejdiu po kalojnë ditë të nxehta vere në Antalya.

Më shumë sesa kolege estrade, ato janë atje për të kryer punë. Do të xhirojnë disa reklama për kompani fluturimi (me siguri Eurokoha), dhe pastaj do të japin intervista atje për të përhershmin Labin e TV21.

Edhe të tjerë këngëtarë ndodhen, si Ryva Kajtazi e Blero mUharremi janë në Turqi me punë. Genta ka kohë që është ndarë nga Miloti, Tuna sapo i ka dhënë fund martesës me Rilind Rekën, kurse Nora ende po e mban lidhjen me Robertin.

zemraorg

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button