DashuriaEdukata Seksuale

Personat e “varur” nga seksi ndjehen të pasigurt

Sipas një studimi të kryer në Zelandën e Re, këta njerëz ndjehen shumë të pasigurt. Por si ndjehet një person i “varur” nga seksi?

Siç e dimë, në botë ekzistojnë shumë lloj varësisë. Një prej tyre është edhe varësia seksuale, e cila në fakt nuk është se merret shumë në konsideratë. Por si ndjehet një person i “varur” nga seksi?

Sipas një studimi të kryer në Zelandën e Re, këta njerëz ndjehen shumë të pasigurt. Në mënyrë të veçantë ata ndjehen të kërcënuar nga ndonjë marrëdhënie e mundshme romantike. Ky kërcënim është shumë herë më i lartë tek personat që nuk janë të varur nga seksi.

Studiuesit kanë vëzhguar 600 persona, të cilët kanë shfaqur ankth dhe janë treguar të kujdesshëm që mos të krijojnë marrëdhënie romantike me persona të tjerë.

Tags
Show More

Artikuj te ngjajshem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close