VIP

Shkendije Mujaj thotë se i ka ?100 % origjinale

Edhe pse kohë të gjatë nuk kemi dëgjuar ndonjë këngë të re, madje as nuk e kemi parë kohë të gjatë ndonjë klip nga këngëtarja Shkendije Mujaj, ajo po tregon diçka tjetër të veçantë që ka.

Është fjala për të pasmet e saj, të cilat thotë se i ka 100 % origjinale.

Ajo ndihet mirë për faktin që të pasmet e saj janë në formë, madje derisa në rrjetin social Facebook, bëhej një votim për të pasmet e këngëtareve, ajo kërkonte nga fansat që të pëlqeheshin të sajat dhe kjo e pati renditur në vendin e tretë.

Kurse tash, siç transmeton Zemra.Org, ajo ka publikuar një foto, të cilën me buzëqeshje, dhe e ka komentuar duke thënë se “100 % origjinale i kam, falë të madhit Zot”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button