Browsing Tag

10

Kënaqësia e femrave 10-fish më e fortë

Sipas studimeve kur femra arrin në orgazëm gjatë marrëdhënieve, atëherë kënaqësia e saj është pothuajse 10-fish më e fortë se ajo e mashkullit. Sidoqoftë e vërteta është se në një përqindje të madhe të rasteve nga një marrëdhënie intime,…

10 femrat më të dëshiruara nga meshkujt

Revista “GQ”, ka përpiluar listën e femrave më të dëshiruara në botë për vitin 2011. Në në krye qëndrojnë Irina Shayk, Kim Kardashian, Gisele Bundchen, Rihanna dhe Jennifer Aniston. Shayk është e dashura e futbollistit Christiano Ronaldo…