Browsing Tag

11 muaj

Mos e ndal muzikën… (Video)

Binjaket identike, që kanë 11 muaj që kanë lindur, kënaqen me muzikën që luan babai i tyre. Ato qeshen, lëvizin trupin nën ritmin e tingujve të kitarës. Shikojeni videon dhe qeshni edhe ju me to.